Modelfoto

Modelfoto

DEBAT:

Drop parkeringsvagterne i Allerød - til glæde for kultur- og forretningslivet

Arne Frost Nielsen, Akelejevej 21, Allerød

De seneste år er der sket en skærpelsen med hensyn til parkeringskontrol og overvågninger af parkerede biler i Allerøds bymidte og ved indkøbscenter.

Dette er en skræmsel for vores by og til erritation for de handlende og borgere, som gerne vil gøre brug af indkøbsmuligheder, kultureller tilbud eller besøg på byens restauranter m.v. Og er dermed ødelæggende for, at gøre Allerød til en levende og hyggelig by.

Fik du læst: Asfaltsagen: Nyt borgermøde uden nyt på bordet

Parkeringsvagterne er især meget aktive omkring Postgården, hvor man næsten ikke kan komme i Netto, uden man møder disse mørke parkeringsvagter. De er ubarmhjertelige, glubske og uden hensynstagen. Ikke spor menneskelig, kun optaget af at få skrevet så mange biler som muligt og provisionen og parkeringsafgiften er hjemme. Parkeringsafgiften er 750 kr. og ikke til diskussion ”Værsgo, at betale”. Måske skulle man finde et andet sted, at handle?

Fik du læst: Ny rapport slår fast: Høj kvalitet i Allerøds folkeskoler

Naturligvis skal love og regler for parkering overholdes, og der skal være særlige regler for langtidsparkering, men der er i Allerød by stort set, måske bort fra fredag eftermiddag og lørdag formiddag tilstrækkeligt med ledige parkeringspladser, hvorfor så den jagt på parkeringspladserne. Det er ikke rimeligt, at notere folk, når der er ledige pladser. Selv er jeg heldigvis ikke blevet noteret endnu.

Jeg anbefaler, at Allerød kommune gør som Hørsholm Kommune og andre kommuner har gjort. Gør byen parkeringsfri, hvilket også tilskynder til, at støtte og handle i din by og kommune og dermed gør Allerød til en blomstrende forretningsby.

Publiceret 11 March 2018 06:00