Foto: Allerød Kommune

Foto: Allerød Kommune

DEBAT: Trafikken på Rønnealle

Ole Kræmmer, Pilealle 16, 3450 Allerød

Følgende er sendt til medlemmerne af vejudvalget:

Jeg ser i Allerød Nyt 10. juli, at der i forbindelse med ændringen af krydset Frederiksborgvej/Enghaven/Rønnealle vil blive lavet '2 minus 1'-vej mellem krydset og Kirkevænget.

Det bliver en god løsning - men jeg vil bede udvalget se lidt længere og lade den markerede kørebane fortsætte til 5 meter forbi Pilealle.

Jeg bor Pilealle nr 16, cirka midt mellem Rønnealle og Lindealle og benytter for det meste udkørslen til Rønnealle og mest venstresving.

På grund af kurven fra Kirkevænget til Pilealle er jeg mange, mange gange blevet overrasket af biler fra venstre, der speeder op efter at have passeret det sidste bløde bump. Flere gange har jeg kun undgået sammenstød ved at hugge bremsen.

Den indskrænkede kørebane vil også betyde, at biler fra venstre ses tidligere end nu, da de vil være placeret midt på vejen.

En udvidelse med mindre end 100 meter af 2 minus 1-vejen kan vel ikke vælte budgettet, og skulle der være råd til det, vil et pudebump for enden være med til at dæmpe farten.

Jeg håber, der er forståelse for problemet - og beklager, at jeg først nu gennem avisen bliver opmærksom på de forestående ændringer.

Publiceret 11 July 2018 11:54