Fru Lunds Villa.

Dorte Bang-Rasmussen glæder sig over det brede budgetforlig, men "mindre dejligt var det at læse om, at budgetforliget indebar nedrivning af Fru Lunds Villa. Man tænker i sit stille sind: 'Det kan simpelthen ikke være muligt'", skriver hun i dette debatindlæg. Arkivfoto

DEBAT: "Det er synd for de musiske børn at rive Fru Lunds Villa ned"

Dorte Bang-Rasmussen, Mødekærgårdsvej 7, Lynge

Det var dejligt at læse om et langsigtet budgetforlig og dejligt, at det lykkedes med så godt som alle stemmer og i indbyrdes forståelse. Mindre dejligt var det at læse om, at budgetforliget indebar nedrivning af Fru Lunds Villa. Man tænker i sit stille sind: 'Det kan simpelthen ikke være muligt'.

Det fremgår af avisen, at beslutningen er taget før bygningseksperterne har afgivet deres rapport om huset om tre uger. Det lyder ærlig talt lidt urimeligt.

Jeg synes, vi har brug for at få en begrundelse for vedtagelsen af nedrivningen. Jo, naturligvis koster det penge men åbenbart ikke voldsomt meget på et stort kommunalt budget. Aktiviteterne skal fortsætte, men hvor? - det kan vel heller ikke gøres uden omkostninger?

Det er synd for kommunens musiske børn, det er synd for deres forældre, det er synd for os allesammen.

Kunne man ikke spare lidt på fodboldbanernes kunstgræs og i stedet for en enkelt gangs skyld tilgodese kommunens musiske børn? Det forekommer mig noget mere visionært.

Publiceret 28 September 2018 09:40