"Jeg er virkelig ked af at måtte sige det, for det er jo ikke butikkens skyld, men jeg kan ikke bruge en indkøbsvogn i Netto igen", skriver Sanne Rokamp i dette debatindlæg. Modelfoto

DEBAT: Urin i Netto-vognene

Sanne Rokamp, Gl Skolegårdsvej 40, Allerød

Sanne Rokamp

Jeg er faktisk rigtig glad for den relativt nye Netto ved stationen i Allerød. Det er en fin butik med et stort sortiment, orden på hylderne og god plads mellem rækkerne. Men desværre havde jeg en ubehagelig oplevelse den 10.oktober.

Da jeg kom ud af butikken med en fyldt indkøbsvogn, så jeg en stærkt beruset mand gå hen til den lille overdækning, hvor vognene står. Han urinerede længe og grundigt ud over indkøbsvognene. En vagt stod i nærheden, men da han var optaget af en samtale, så han ikke optrinnet.

Jeg sagde til manden, at hans opførsel var skammelig. "Hvor skal jeg ellers pisse?" svarede han. Det var mit indtryk, at det var hans "faste sted". Som handlende lægger man råvarer såsom frugt og grønt ned i disse vogne, der altså kan være fulde af urin. Jeg er virkelig ked af at måtte sige det, for det er jo ikke butikkens skyld, men jeg kan ikke bruge en indkøbsvogn i Netto igen.

Publiceret 12 October 2018 13:00