Fru Lunds Villa.

Fru Lunds Villa.

DEBAT: Tak for jeres støtte – vi forsøgte da

Lars Juel Sørensen, Barresøgård, Slangerupvej 29, 3540 Lynge

Præcis 515 Allerød-borgere har inden for de sidste 14 dage sendt mails eller skrevet under på underskriftindsamlingen om, at de er enige med mig i, at Fru Lunds Villa bør bevares. I samme periode er der blevet offentliggjort en tilstandsrapport fra Rådvad om at bygningen er i god stand og i høj grad bevaringsværdig. Ligeledes har Lokalhistorisk Arkiv i Allerød og Museum Nordsjælland protesteret.

Som om det ikke var nok har Musikskolens bestyrelse samtidig ført bevis for, at det ligefrem vil blive dyrere at drive musik- og billedskole, hvis man river bygningen ned.

Alligevel har budgetforligspartierne dumstædigt fastholdt sin beslutning om at rive huset ned.

"Ja, vi har jo det byråd, som vi har fortjent", vil nogen sige. Måske rigtigt nok – men når vi en dag får et andet byråd , hvad er der så tilbage?

Nedrivningen af Fru Lunds Villa lover ikke godt for den lille smule, der er tilbage af historiske bygninger i Allerød.

Nåh – men livet går videre – undtagen på Musikskolen.

Så meget for fortiden - nu til fremtiden:

Senere på denne måned bliver der afholdt bydelsmøder om byrådets visionsproces, kaldet Fremtidens Allerød: For bl.a. (citat) 'at teste, hvorvidt visionen kan operationaliseres internt i kommunen ift. politikker og strategier' – ævl - fra start til slut. Jeg gider ikke spilde min tid på noget så tåbeligt. Læs selv på kommunens hjemmeside, man tror det er løgn. Pris? 600 tusinde kroner. Tak for kaffe!

Publiceret 01 November 2018 17:13