Foto: Allerød Musikskole

Foto: Allerød Musikskole

DEBAT: 2 mio. kr. fra varme hænder til asfalt

Nikolaj Lubanski, Høveltsvangsvej 19, 3450 Allerød

Vores borgmester Karsten Längerich fra Venstre og vores viceborgmester Miki Dam Larsen fra Socialdemokratiet vil tage 2 mio. kr. fra de varme hænder i kommunen og bruge dem på asfalt. Det er de omkostninger, som de påfører Allerød Kommune ved at rive Fru Lunds Villa ned. Penge, der ellers kunne være gået til bedre undervisning eller bedre ældreomsorg.

Det mest spektakulære er dog, at der er ingen, der ønsker eller har behov for den asfalt, de ekstra parkeringspladser eller det haveanlæg, som skal erstatte Fru Lunds Villa. Ikke Musikskolen, ikke underviserne, ikke naboerne – og da slet ikke de ældre og børnene.

Med andre ord bruger de nu 2 mio. kr. af vores allesammens skattekroner på noget, som ingen ønsker. Og så baseret på forkerte tal. Derfor har vi nu taget kontakt til DR Detektor for at få dem til at se nærmere på talgrundlaget for beslutningen. Og TV2 Lorry for at få dem til at hjælpe os med at få en saglig debat om det med de varme hænder.

Som erhvervsmand og skatteborger i Allerød Kommune er jeg forarget. Som engageret, frivillig og socialt ansvarlig borger ved jeg slet ikke, hvad jeg skal sige.

Publiceret 13 November 2018 11:14