Fru Lunds Villa.

Fru Lunds Villa.

DEBAT: Byrådsbesparelser på byrådets egne lønninger

Pernille Leÿer, Tokkekøbvej 54, 3450 Allerød

At se hvorledes det arrogante byråd håndterer sagen om Fru Lunds Villa overfor de kæmpende borgere, er som at se borgerne personificeret i Edvard Munchs 'Skriget' - ren frustration over hvor lidt byrådspolitikerne ønsker at være i kontakt med lokalbefolkningen.

Den øverst ansvarlige må selvfølgelig være den øverste i hierarkiet, nemlig borgmesteren. så husk ikke at stemme på ham, hvis han stiller op ved næste valg.

Hvis byrådet virkelig går så meget op i besparelser, så burde de spare på deres egne lønninger. Borgmesteren tjener en høj løn i forhold til mindste lønninger i samfundet. Der er masser af penge at spare på lønningerne i byrådet, når nu byrådet elsker besparelser.

At have planer om at navngive en musikhave efter Fru Lund, når murbrokkerne fra hendes villa er skovlet op, er som at spytte hendes genfærd i ansigtet.

Den måde hvorpå nogle politikere og partier er ude i pressen og tilkendegive deres tvivl om nedrivningen er rene mediestunts. Hvis der var nogen ærlighed i deres udsagn, så burde de stå sammen med borgerne i sagen om Fru Lunds Villa.

Publiceret 21 November 2018 00:00