DEBAT: Fremtidens (villa i) Allerød

Lea Herdal, Alternativet Allerød

Byrådet har igangsat en proces med fokus på vores ønsker for Allerød i fremtiden.

Her og nu har mange borgere det ønske, at aktiviteterne, billedeskole m.m., i villaen ved Musikskolen også i fremtiden kan foregå her.

Mange bygninger i vores kommune fortæller en historie. F.eks. den tidligere FH-kantine her på fotoet. Engang var den privat, så blev den kommunal og nu rummer den Karateklubben, der også står for drift og vedligehold efter aftale med Allerød Byråd/Kommune. Et godt nyt kapitel i den gamle kantines historie. Og en god fortælling om, at Allerød Byråd tager alvorligt, at kultur og idræt skaber livskvalitet, mening og fællesskab, for hver enkelt af os, som for Allerød samlet set.

Så træk nu vejret gennem den politiske næse! Tag beslutningen om at bevare "Fru Lunds" , men sæt indstillingen om salg på hold for lige at få luft til at overveje, om ikke det vil være rigtig for os alle i FREMTIDENS ALLERØD, at vi bibeholder alle de frivillige kulturaktiviteter i villaen ved Musikskolen. Meget gerne i frivilligt/privat regi. Det kan KUN blive en vindersag.

Nogle politikere mener, at kommunale udgifter til kultur er overflødigt flødeskum, men ærligt talt: Et liv uden flødeskum er da i den grad tamt og kedeligt!

Publiceret 12 December 2018 09:46