Temafoto.

Temafoto.

DEBAT: Spørgehjørnet 5

Bille Thøgersen, Elmevej 18

Nu har spørgehjørnet indhentet dagens begivenheder, og vi er nået til spørgsmål nr. 40, uden at en eneste politiker har fundet anledning til at besvare blot et enkelt af de indtil nu 39 spørgsmål. Det var sådan set heller ikke ventet, for næsten alle var allerede blevet stillet før, nogle af dem oven i købet flere gange, uden at få svar.

Det er egentlig ret hovent. Det er trods alt vore penge, de forvalter og tildeler sig selv i rigelige mængder. Det mindste, man kunne forvente, ville da være, at de forklarede os, hvorfor de handler, som de gør. Den, der lever stille, lever godt, er ikke et ordsprog, der passer på vore allesammens tjenere.

Og så til spørgsmål 40, som er helt aktuelt i dag, ikke mindst på aftenens byrådsmøde: 40. Hvorfor foreslås det at renovere Fru Lunds Villa og bryde asfalten omkring den op m.m.m. som forberedelse af salget, når det er almenviden, at den slags aldrig bliver fuldt kompenseret i en forøget salgspris, fordi køberen hellere ville have haft det på en anden måde?

41. Skyldes det, at man ønsker at holde nogle andre, som havde fået lovning på nedrivning af villaen og etableringen af parkeringsplads og parkanlæg, skadesløse?

42. Handler det i virkeligheden om noget unævneligt?

43. Bliver hr. Karsten Längerich på aftenens byrådsmøde tvunget til at indrømme, at hans tal for drift og belægning på Musik- og Billedskolerne ikke er korrekte?

Der er ikke nogen grund til at formode eller tro på, at byrødderne slår ind på et nyt og bedre levned, så mon ikke Spørgehjørnet snart får stof til nye spørgsmål.

Publiceret 13 December 2018 00:00