Foto fra tidligere udgave af nytårsballet: Ingrid Christensen

Foto fra tidligere udgave af nytårsballet: Ingrid Christensen

DEBAT: Nytårsbal 2019 i Allerød

Marianne Søndergaard, Tingstedet 18, 3450 Allerød

Lørdag 19. januar 2019 var der igen nytårsbal i Allerød i Nordsjællands Konferencecenter. Arrangementet var stablet på benene af Konferencecentret og Grethe og Mogens Hoffmann. Igen en dejlig aften, som det var synd, du gik glip af, hvis du ikke deltog. Vi var 185 festklædte og danseglade gæster.

Der var festligt pyntet op med blomster, lys, serpentiner og balloner, som det hører sig til ved en nytårsfest. Der blev først budt på et glas boblevand og vi gik til bords, hvor forretten blev serveret. Derefter var der en kort introduktion om champagnens historie af Louise Søborg.

Hovedretten og desserten blev serveret ved buffetborde og derefter var der kaffe og te.

Under middagen blev der underholdt med stille taffelmusik og efter maden spillede Reiners Big Bands store 20-mands orkester op til dans, og der blev danset lystigt. Ind imellem blev der også tid til at danse Lanciers et par gange under megen munterhed. Ikke alle kunne huske alle fem ture, men det gjorde ikke noget.

Flot aften, som vi håber bliver gentaget 18. januar 2020, hvor vi forhåbentligt bliver endnu flere, der får en god festaften.

Publiceret 21 January 2019 08:25