Foto: Michael Braunstein

Foto: Michael Braunstein

DEBAT: Vores fantastiske kultur- og musikskole

Diana Norbøll, Enghave Park 25

Vi har i sidste uge som forældre oplevet vores datter, som danser i musikskolens teaterkoncert 'The Flow'. Det var en meget professionel opsætning, hvor det var tydeligt at mærke, at der var stort engagement fra både elever og læreres side.

Det har været en kæmpe oplevelse for vores datter at medvirke i, både i år og sidste års teaterkoncert. Hun har udviklet sig på et personligt plan, startede som en tilbageholdende pige, til en pige der nu holder af at stå på en scene og ikke bare som danser, men vil nu også prøve kræfterne af med drama.

Det fællesskab, der i forberedelserne op til og under forestillingerne, er som en mini højskole, hvor både dem helt ned til 9 år og op til dem i 20'erne, lærere og forældre kommer tæt på hinanden. Det har bestemt været nogle hårde og lange dage, men den store glæde og begejstring, som det har været for vores datter at deltage i forestillingen, har været det hele værd.

Vi håber at kommunen og politikkerne kan se og forstå, hvor værdifuldt dette kulturelle sted er: Et sted hvor man ikke bare kan lære at spille på et instrument, lære nogle dansetrin eller lære at synge flot, men også et sted hvor man har et samvær, fællesskab, kreativ læring og er inkluderende for både børn, unge og voksne, som kommunens vision er.

Publiceret 13 March 2019 00:00