Lea Herdal.

Lea Herdal.

DEBAT: Christian Poll og Julie Herdal Molbech i bymidten

Lea Herdal, forperson, Alternativet Allerød

To af Alternativets folketingskandidater, Christian Poll (spidskandidat) og Julie Herdal Molbech er på M.D. Madsensvej på lørdag formiddag.

Kom og få en kaffetår og en snak om Alternativets politik og holdninger, hvis du alligevel er i byen.

Udover klimapolitik er minimumsnormeringer, børnene i Sjælsmark samt høje præstationskrav til unge nogle af tidens hotte emner.

Uffes nyhedsbrev:

'Minimumsnormeringer: Fra Alternativets side har vi i vores regeringsprogram afsat 11 milliarder kroner ekstra til at styrke daginstitutionerne. Det skal gå til det vi kalder økonomiske minimumsnormeringer, som du kan læse mere om i vores familiepolitik 'Tid. Nærhed. Frihed'. Det skal sikre flere penge og ressourcer, men skal samtidig sikre frihed og fleksibilitet til den enkelte daginstitution, som vi mener, har den bedste viden om, hvordan pengene bedst giver gevinst.

Børnene i Sjælsmark: Skal vi fortsætte med at tvinge uskyldige børn til at bo på udrejsecenter Sjælsmark, selvom de bliver syge af det? Skal vi fortsætte med at være et land, der ikke tager imod kvoteflygtninge, nogle af verdens mest udsatte?

Præstationskultur: Skal vi fortsætte med at drukne den offentlige sektor i mistillid og kontrol? Skal vi fortsætte med at piske vores unge gennem uddannelsessystemet og stresse dem med en usund præstationskultur? Skal vi fortsætte med at underordne vores kreativitet og udfoldelseskraft af en snæver og påstået økonomisk nødvendighed?'

Der findes et ALTERNATIV!

Og så skal vi i øvrigt huske, at der findes seriøse og tiltalende politikere fra højre til venstre, som man kan have respektfuld samtale og samarbejde med - det er i hvert fald min erfaring her fra den lokale andedam!

Publiceret 11 April 2019 09:25