Erik Lund.

Erik Lund.

DEBAT: Byrådsflertal i konstant krig med Allerøds borgere

Erik Lund, medlem af Allerød Byråd, Konservative

Farremosen, det grønne området ved Søageren og Fru Lunds Hus er alle sager, hvor konstitueringsgruppens store flertal er i krig mod Allerøds borgere.

Hvorfor konstitueringsgruppen ønsker denne krig fremfor at finde løsninger til gavn for Allerød og Allerøds borgere er mig en gåde.

Konservative ønsker at finde løsninger for Allerød og Allerøds borgere. Derfor har vi både stemt for et paragraf 14-forbud, en uvildig undersøgelse og en miljøzonering i forhold til grundvandet i Farremosen.

Senest har vi i økonomiudvalget stemt imod en opførelse af 6 boliger på det grønne område ved Søageren samt undladt at stemme for salg af Fru Lunds Hus, da vi gerne vil finde en løsning, der tilfredsstiller borgernes ønsker.

Desværre står konservative alene i bestræbelserne på at finde løsninger for Allerøds borgere, mens konstitueringsgruppen intet gør for at finde løsninger, men holder sammen i tykt og tyndt, og blot forsvarer deres egne store formandshonorarer og andet som de fordoblede i deres konstitueringsaftale.

Publiceret 24 June 2019 00:00