Ingen i lejrområdet i Vildbjerg er i tvivl om, hvor LUI-folkene bor.
Ingen i lejrområdet i Vildbjerg er i tvivl om, hvor LUI-folkene bor.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

LUI har indtaget Vildbjerg

I mange år har LUI Fodbold sendt en masse børn og unge og deres familier til den store, internationale fodboldturnering Vildbjerg Cup i Jylland. Sådan er det også i år, hvor klubben har sendt hele otte hold afsted - og dermed fylder LUI godt i landskabet. 

Her til formiddag, torsdag den 3. august,  ankommer de sidste deltagere til lejren, og klokken 13.30 er der optog med de mange tusinde deltagere gennem byen. Sidste år deltog der ifølge arrangørerne små 700 hold i turneringen, hvilket betød, at der var godt 10.000 spillere, ledere og trænere i byen sammen med godt 9.000 forældre og søskende. Dermed er Vildbjerg Cup en af Europas største turneringer for ungdomshold og et af de allerstørste idrætsarrangementer i Danmark. 

Fik du læst: Vejret i Juli: Allerød det sted i Danmark med mindst sol

Trods de mange tusinde mennesker fylder LUI-folkene godt i turneringen - ikke bare sportsligt men også på lejrområdet, hvor der i den grad gøres noget særligt for fællesskabet. Uanset om deltagerne bor i telt eller campingvogn er der hængt klubflag op, og lejren er døbt Lynge-Uggeløse. Derfor har vejene mellem telte og campingvogne selvfølgelig også fået hjemlige vejnavne som eksempelvis Lyngevej. Og så har LUI-lejren selvfølgelig også et stort fællestelt og en kæmpe grill, så man kan spise sammen. 

"Det bliver nogle sjove dage sammen med mange skønne mennesker, spændende fodboldkampe og en masse god hygge i lejren. Og så er der svømmehal i byen, børnediskotek og gode butikker", lyder det fra LUI, der glæder sig over den store opbakning fra forældrene. 

 

LUI-spillerne og deres familier føler sig helt hjemme på teltpladsen i Vildbjerg.
LUI-spillerne og deres familier føler sig helt hjemme på teltpladsen i Vildbjerg.
Publiceret: 03. August 2017 10:28
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt