LUI’erne kunne igen juble i weekenden. Nu gælder det finalen om sjællandsmesterskabet i Serie 4. Arkivfoto: Mads Hussing.
LUI’erne kunne igen juble i weekenden. Nu gælder det finalen om sjællandsmesterskabet i Serie 4. Arkivfoto: Mads Hussing.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

LUI klarede skærene: Nu venter finalen i Sjællandsmesterskabet

Lynge Uggeløse IF’s førstehold slog søndag eftermiddag RB1906 med 3-2, hvorfor der nu venter holdet en finalekamp i Serie 4

Af Joachim Fabricius

Ud af de 12 puljevindere i Serie 4 står Lynge tilbage blandt de to bedste hold. Søndag tog LUI imod RB1906, i semifinalen som blev spillet på Lynge Stadion. Kampen endte 3-2 til hjemmeholdet, der nu står overfor finalen, som spilles på onsdag.

Det var to unge hold, som stod ansigt til ansigt søndag eftermiddag, og det skulle gå hen og blive en målrig semifinale, der ventede tilskuerne.

Lynge stod godt på banen fra første fløjt, og allerede efter syv minutter faldt første mål:

Morten Olsen tippede fra baglinjen bolden ind i feltet til Sebastian Reves, som kunne heade bolden i mål til 1-0.

Initiativet blev nu i højere grad overladt til gæsterne som fik mere plads, og som følge heraf genererede flere chancer. I det 17. minut kom udligningen efter en omstilling, hvor hjemmeholdet ikke formåede at cleare bolden.

Det var herefter tydeligt, at holdene stod godt til hinanden: Spillet bølgede frem og tilbage, men de store chancer udeblev i resten af halvlegen.

Efter pausen var det igen Lynges tur til at lægge pres på gæsterne. Hjemmeholdet syntes at have en anelse mere overskud i sommervarmen, og i det 65. minut gav det pote:

En lang dribletur fra Lynges Calle Dahl endte med en aflevering til LUI's Morten Olsen, der kunne bringe hjemmeholdet i front 2-1. Bare fire minutter senere kunne Andreas Falcke gøre ham kunsten efter og score til 3-1.

Der var chancer til begge hold efterfølgende, og Lynge havde muligheden for at lukke kampen flere gange. Skæbnen bidrog i stedet med den sidste spænding, da gæsterne reducerede til 2-3 i det 92. minut. Et kaotisk minut fulgte herpå, før dommeren kunne fløjte kampen af og sende Lynge videre til finalen.

Træner Martin Jespersen var intet mindre end pavestolt over spillernes præstation:

“Jeg havde selvfølgeligt håbet på, at vi ville klare den til finalen, men man ved jo aldrig, hvad der sker, når man spiller mod de bedste hold fra hele serien. Jeg er fandeme stolt over, at drengene har stået distancen. Vi gør arbejdet færdigt nu!” sagde træneren.

Sjællandsmesterskabsfinalen spilles onsdag 21. juni klokken 19.00 på udebane mod Hareskov IF.

Publiceret: 19. Juni 2017 09:46
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt