Der har været mange grunde til at juble for LUI i dette forår. Nu er oprykningen meget tæt på. Arkivfoto: Mads Hussing.
Der har været mange grunde til at juble for LUI i dette forår. Nu er oprykningen meget tæt på. Arkivfoto: Mads Hussing.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lynge tættere på Serie 3 efter endnu en sejr

Med bare tre kampe igen ligger Lynge-Uggeløse IF på en suveræn førsteplads i Serie 4

Af Joachim Fabricius

Lynge fortsætter sejrsstimen, som hidtil har bragt holdet til tops i Serie 4.

Weekendens modstander VTF fik, som så mange andre hold, begrænset taletid da de lørdag gæstede banen ved Lyngehallen. Med sejren på 4-2 og tre kampe tilbage skal der gå meget galt, før Lynge ikke slutter sæsonen med oprykning.

Lørdagens modstander havde ellers meget at spille for i form af muligheden for at hale ind på Lynge, og dermed selv være med i oprykningsspillet. LUI satte sig dog fra start af i respekt: Allerede i det 5. minut blev Daniel Göransson sendt af sted i en omstillingen, hvor LUI'erens hurtighed tjente ham til gode og bragte Lynge foran 1-0.

Spillet var organiseret en kende mere kompakt og afventende end normalt denne dag, hvilket skabte grobund for de omstillinger, som Lynge kom til at leve af. En lignende omstilling opstod fem minutter efter den første scoring, og denne gang var det LUI's Morten Olsen der kunne gøre det til 2-0.

Gæsterne fik nu lov at spille sig ind i kampen, og efter en halv times spil blev hjemmeholdets passivitet straffet: En lang bold frem mod Lyngefeltet blev i første omgang clearet i fødderne på modstanderen, der i anden omgang fik reduceret stillingen til 2-1.

Spillet bølgede nu frem og tilbage indtil det 55. minut, hvor 2-0 målscoreren Morten Olsen igen blev spillet i dybden. Denne gang kunne Lynge-spilleren loope bolden over målmanden, hvormed at føringen blev øget til 3-1.

Dermed blev brodden taget af spændingen, der dog blussede op på ny i overtiden: Ved indgangen til det 90. minut skød gæsterne sig tilbage i kampen med reduceringen til 3-2, hvormed intet pludseligt var afgjort.

Lynges Andreas Falke formåede heldigvis at mane alle bekymringer til jorden kort tid efter, da han sikkert sparkede bolden i nettet til slutresultatet 4-2.

Foruden spillerne begynder træner Martin Jespersen efterhånden også at kunne smage oprykningen:

“Selvom der skal gå meget galt, vil vi gerne have afgjort det så hurtigt som muligt,” fortæller træneren, som krydser fingre for at oprykningen allerede er en realitet efter næste spillerunde.

Lynge spiller igen lørdag 27. maj klokken 13.00 på hjemmebane mod Ramløse IF.

Publiceret: 22. Maj 2017 14:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Allerød Nyt

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt