Hollywoodfruen Ines Romero i hjembyen Allerød

Ines Romero, kendt fra TV3s serie "Danske Hollywoodfruer", var i Allerød med kæresten Tony Cataldo, og da Ines læser Allerød Nyts netavis, så mente hun det var oplagt at invitere Allerød Nyt på besøg

Af
Tekst og foto: Mads Hussing

Det meste af barndommen og ungdomslivet for Hollywood-fruen Ines Garcis Romero foregik i Allerød, og nu har Ines været tilbage for at besøge moderen og faderen, der dog i mellemtiden er blevet skilt og lever hver for sig. Med sig havde Ines sin kæreste, filmproducenten Tony Cataldo, der rigtig godt kan lide Danmark og Allerød.

"Der er så hyggeligt her, og det er en helt anden stemning end hvor vi bor i Bel Air," siger Tony Cataldo, der var i Allerød ved juletid, og fik ris a la mande serveret. Det var han så vild med, så det skal de også have denne gang.

Halv spansk, halv hollandsk, men hel dansk

Ines Romero og kæresten var i London, og da de fik de nogle dage tilovers smuttede de omkring Allerød, for at besøge mor Johanna, og for at tale med de mange danske journalister, der gerne ville have udtalelser fra den blonde Hollywood-frue.

"Jeg har lavet en aftale om at filme med Jim Lyngvild, og så har jeg også fået en agent i Danmark. Derudover har jeg lavet flere af interviews hver dag. Og jeg følger jo med på allerodnyt.dk, hvor jeg kan se at der bliver skrevet lidt om mig. Derfor ville jeg selvfølgelig invitere jer på besøg," siger Ines Romero, der har en hollandsk mor og en spansk far, og kalder sig selv 'halv hollandsk, halv spansk, men hel dansk'.

På cykeltur i Allerød

I Allerød var hele familien blandt andet på cykeltur til Dæmpegaard, og Tony Cataldo er ikke rutineret i at cykle, men det gik fint for ham, beretter Ines.

"Det er sådan noget jeg savner i USA. Der hvor vi bor, er den diamentrale modsætning til livet i Allerød. Der er meget overfladisk pis i USA, og de bliver hurtigt meget begejstrede. Her er det stille og roligt, og man går eller cykler ture i skoven," siger Ines Romero, der bor i moderens 3-værelses rækkehus under besøget i Danmark.

Læs de kommende dage på Allerodnyt.dk, hvor der bliver bragt mere fra interviewet med Ines Romero. Her vil vi blandt andet høre mere om Ines Romeros skolegang i Allerød, om opvæksten med hendes mor og far, om Ines' velkendte forhold til babyer og om de forskellige au-pair ophold i USA, blandt andet i et meget kristent hjem.

Publiceret 08 June 2010 08:45

SENESTE TV