Allerød Bowling Center lukker 1. april 2011

Indehaver Ditte Storm drejer nøglen efter 14 år. Høj husleje, den økonomiske krise og en påbudt investering i sikkerhed får skylden

Af
Af Peter Klar

Allerød Bowling Center lukker 1. april 2011, og to lokale bowlingklubber samt en række af Ældre Sagens bowlingklubber fra hele Nordsjælland vil miste deres baner.

"Jeg har kæmpet en kamp i 14 år og må erkende, at jeg ikke kan få det til at løbe rundt. Huslejen er for høj, der er økonomisk krise, og et påbud fra Arbejdstilsynet om sikring af bowlingsmaskiner kostede mig sidste år en investering på 250.000 kroner, som jeg mister nu," siger Ditte Storm, indehaver af Allerød Bowling Center igennem 14 år.

Allerød Bowling Center er hjemmebane for Allerød Bowling Club og Nordsjællands Bowling Club, lige som Ældre Sagens bowlingsklubber fra blandt andet Gilleleje, Helsinge, Birkerød, Allerød og Helsingør har deres daglige gang i bowlingcentret.

"Jeg har forgæves forsøgt at få udlejer til at give mig mulighed for at køre centret videre frem til sommerferien, så ikke klubberne skulle miste deres baner, og så jeg kunne lave en ordentlig fratrædelse for mit personale. Nu skal jeg desværre fortælle mine klubber, at de må stoppe," siger Ditte Storm.

Bygningerne er ejet af ejendomsselskabet Nordicom A/S.

Ditte Storm holder afskedsreception for klubberne og bowlingcentrets øvrige brugere mandag 28. marts kl. 16-18.

Publiceret 22 March 2011 15:40

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV