Se billederne:

Ines på bryllupsrejse i Europa

Allerød Nyt har fået en stribe billeder af Ines Garcia Romero, der har været på bryllupsrejse i Sydeuropa

Af
Af Mads Hussing

Ines Garcia Romero har været på en romantisk bryllupsrejse med manden Tony Cataldo, og Allerød Nyt har fået Ines' private billeder fra turen.

Ines og Tony var blandt andet på et privat vinslot, der er ejet af Massimo Ferregamos, som er søn af designeren Salvatore Ferregamo. At bo på vinslottet er normalt kun for medlemmer, og dem er der ifølge Ines Romero 30 af, og det koster én million dollars at blive medlem.
Ines Garcia og Tony Romero var i Firenze én dag, på den italienske ø Capri fire dage og skulle have været i Rom fire dage.
"Tony fik pludselig nogle meget vigtige møder i New York, så det blev droppet desværre," siger Ines Romero til Allerød Nyt.
De to boede på vinslottet Castiglion del Bosco, hvor der var en masse aktiviteter. De boede i en privat villa, og der var blandt andet mulighed for vinsmagning, at komme op i en luftballon, få et madlavningskursus og de kunne få skønhedsbehandlinger.
På Capri var vejret ikke med det nygifte par.
"Vi havde det enormt sjovt med at se ruiner, kirker og det smukke landskab. Og jeg fandt endda et udsalg på designersko, og jeg måtte have seks par," siger Ines Romero, der sammen med sin mand nu er i USA.

Publiceret 27 October 2011 11:30

SENESTE TV