Maj Howardsen blev hædret som Årets Komet.

Maj Howardsen blev hædret som Årets Komet.

Lotte Friis blev Årets Svømmer

Årets hædringer blandt Sigmas elitesvømmere blev uddelt i forbindelse med klubmesterskaberne

Af
Af Peter Klar

Traditionen tro benyttede Sigma Swim Allerød den årlige samling af svømmerne ved klubmesterskaberne til at uddele årets hædringer blandt elitesvømmerne.

Assisterende træner på Sigma1 Martin Rasmussen sagde på trænerteamets vegne om hædringerne:

Årets svømmer

"Tilfalder som altid den svømmer med størst opnået resultat, og med Lotte Friis tilbage i Sigma vil Lottes flotte EM-guld og VM-sølv naturligvis udløse titlen. Lotte er en svømmer med højt international rangering, og det er så velfortjent at hun igen i 2012 løber med den flotte titel," sagde Martin Rasmussen.

Der var da også en stor klapsalve til Lotte Friis, som dog ikke kunne være til stede, da kåringen fandt sted, samtidig med at hun var til Sportsgalla i Herning.

Årets fighter

"Tilfalder i år Mathias Gydesen for hans kamp om OL-billetten. Mathais kæmpede alt, hvad han havde lært, og det gav bonus med en billet til OL i sommer. Selv om svømmeoplevelsen ikke helt levede op til Mathias forventning, så er Mathias indsats så beundringsværdig - der er virkelig blevet arbejdet for sagen, og Mathias er et stort forbillede for mange svømmere," sagde Martin Rasmussen.

Sigma Swim Allerød glæder sig til at se Mathias Gydesen i aktion til det kommende holdmesterskab i april. Mathias Gydesen afslutter i dette halvår sit studie i USA.

Årets komet

"Tilfalder en virkelig slider. Maj Howardsen er en drøm at have til træning. Der bliver slidt og arbejdet hårdt, og resultaterne viser sigt nu også. Maj havde et fantastisk kortbane-DM kort før jul, som så udløste en billet til NM. Her kom Maj Howardsen hjem med flere medaljer af guld og sølv, og det er med stor respekt at titlen gives til Maj," sagde Marin Rasmussen.

Publiceret 09 January 2013 08:00