Mads Hussing med Allerød Nyts bil, sådan som mange kender ham. Nu kan han sætte titlen 'redaktør' foran sit navn.

Mads Hussing med Allerød Nyts bil, sådan som mange kender ham. Nu kan han sætte titlen 'redaktør' foran sit navn.

Ny redaktør:

Allerød Nyt skal fortsat være synlig og aktiv

Mads Hussing er udnævnt til redaktør på Allerød Nyt fra 1. januar

Af
Tekst og foto: Michael Braunstein

"Allerød Nyt vil stadig være den avis, læserne kender. Avisen skal fortsat være stærkt forankret i lokalsamfundet og lige så aktiv og synlig fremover, som den er nu."
Sådan siger Mads Hussing, der er udnævnt til redaktør på Allerød Nyt fra 1. januar 2014.
Mads Hussing har arbejdet som journalist på Allerød Nyt siden 1. august 2008. Inden han kom til avisen har han været fast ansat på dk4, som han fortsat er tilknyttet. Gennem mere end 18 år er det blevet til over 180 udgaver fra hele verden af 'Fiskemagasinet' på dk4.
Tidligere har Mads Hussing læst administration og politik på Aalborg Universitet.
Det var via et job som sportsmedarbejder på Hillerød Posten, at Mads Hussing kom til Allerød Nyt, hvor Mads Hussing vil være kendt af mange som en meget udfarende og opsøgende journalist.
"Det har jeg ikke tænkt mig at lave om på, jeg vil også fremover være synlig i lokalområdet," siger Mads Hussing, der glæder sig meget til udfordringerne i redaktørstolen.
"Det er spændende at følge og dække, hvad der sker i den by, hvor jeg er født og opvokset, og hvor jeg har boet i 21 år - og hvor mine forældre stadig bor," siger Mads Hussing og fortsætter:
"Allerød Nyt er en avis, der udkommer på tryk to gange om ugen, men Allerød Nyt har også en levende og meget læst netavis, og vi er aktive på Facebook. På alle fronter arbejder vi med at udvikle Allerød Nyt, og der kommer til at ske meget nyt på de digitale platforme, især Facebook."
"Ved det netop overståede valg og den efterfølgende konstitueringsperiode havde vi rekordmange besøgende på vores netavis, og vi var tilstede som aldrig før på Facebook. Vi havde fat i den politiske udvikling, og det ved læserne godt, så de søger de lokale nyheder på allerødnyt.dk. De landsdækkende tv- og radiostationer vidste det også, for de opsøgte nyheder om Allerød hos Allerød Nyt," siger Mads Hussing, der er klar til udfordringen:
"Der er masser af spændende opgaver, der venter, og jeg ser frem til give mig i kast med det hele."

null

Publiceret 20 December 2013 13:53