De ansatte på PP Møbler samt næstformand Mogens Larsen fra 3F til venstre efter modtagelse af diplom, som Søren Holst Pedersen står med. 3F-lagkagen er ikke med på billedet.

De ansatte på PP Møbler samt næstformand Mogens Larsen fra 3F til venstre efter modtagelse af diplom, som Søren Holst Pedersen står med. 3F-lagkagen er ikke med på billedet.

3F hyldede PP Møbler

Fik anerkendelse samt lagkage og diplom

Af
Af Michael Braunstein

3F Frederiksborg delte 9. oktober lagkage ud til medarbejderne på PP Møbler i Allerød. Det skete for at sætte fokus på det gode arbejde og som en anerkendelse til PP Møbler, 'fordi virksomheden giver medarbejderne mulighed for at levere et godt arbejde under gode arbejdsforhold hver eneste dag.'

'Danmarks velstand og velfærd bygger på godt arbejde. Vi har skabet et stærkt samfund med gode livsmuligheder for de mange. Men arbejdsmarkedet som vi kender det er truet, og det skaber utryghed. I 3F Frederiksborg kæmper vi for at vende denne udvikling,' hedder det i en pressemeddelelse.

Tue Tortzen, formand i 3F Frederiksborg, siger:

"I 3F Frederiksborg vil vi sætte fokus på godt arbejde. Godt arbejde og ordentlig løn er nemlig ikke længere en selvfølgelighed i Danmark. Vi ser arbejdspladser, der underbetaler deres medarbejdere og vi ser kolleger, der må give op overfor presset. Derfor er det vigtigt for os at fremhæve arbejdsgivere, der tror på, at gode løn- og arbejdsvilkår er vejen frem, og påtager sig et socialt ansvar ved ansættelse af lærlinge og medarbejdere, der har behov for en ekstra indsats for at finde sig tilrette på arbejdspladsen."

Søren Holst Pedersen, snedkermester og adm. direktør i PP Møbler, siger:

"Virksomheden er et socialt familie-værksted, hvor medarbejderne både har fejret 40 og 50 års jubilæum. I virksomheden er 13 ud af de 40 ansatte født i udlandet, hvilket er et stort aktiv for alle. Mangfoldighed giver en rummelig arbejdsplads og vore medarbejdere er fantastiske til at tage imod kolleger med et særligt behov. Vi har en rigtig god stemning, hvilket også kan tilskrives det gode samarbejde, vi har med tillids- og arbejdsmiljørepræsentanten og med 3F Frederiksborg."

"Det er vigtigt for os, at vi på alle områder opfører os anstændigt. Vi bruger kun bæredygtigt træ i vores produktion af møbler uanset hvor i verden det kommer fra og virksomheden er CO2 neutral. Virksomheden ligger i et boligkvarter, heldigvis giver vore naboer udtryk for at de ikke lydmæssigt mærkes af det," siger Søren Holst Pedersen.

Ved arrangementet 9. oktober sagde næsteformanden i 3F Frederiksborg, Mogens Larsen, blandt andet:

"Vores fremtid bygger på en virksomhed som PP Møbler. Da jeg voksede op i Allerød, var Allerød en møbelby, Grum Schwensen, Fritz Hansen, Vodder, PP-møbler og flere mindre værksteder, desværre er de fleste lukket og produktionen flyttet fra byen, men I holder stand, lidt ligesom Asterix og hans gæve gallere, i den berømte tegneserie, og med lidt god vilje kan vi vel også sige Søren faldt i gryden som spæd."

"Vi er stolte over at Søren siger, at den gode stemning også kan tilskrives det gode samarbejde der er med tillidsrepræsentanten og arbejdsmiljørepræsentanten og 3F Frederiksborg. Det er vigtigt at signalere til andre virksomheder, at vi ved fælles hjælp og forståelse når længst," sagde Mogens Larsen.

Publiceret 12 October 2014 11:45