Der er åbent hus i anledning af, at Anne Franchs møbelpolstrervirksomhed fylder fem år.

Der er åbent hus i anledning af, at Anne Franchs møbelpolstrervirksomhed fylder fem år.

Møbelpolstrer fejrer fem års jubilæum

Der er jubilæum hos møbelpolstrer Anne Franch

Af
Af Mads Hussing

Anne Franch har været selvstændig møbelpolstrer i fem år, og det skal fejres lørdag 15. november. Anne har 18 års erfaring som møbelpolstrer – hun har blandt andet polstret designklassikere hos Fritz Hansen og har omfattende erfaring med antikke møbler.

"Jeg kan godt lide tanken om at give nyt liv til gamle møbler. Ved at give møblerne et mere moderne snit med nye materialer, farver og mønstrer bliver de vækket til live og deres sjæl og personlighed står tydeligt frem. Når jeg polstrer om, så handler det ofte om at finde en løsning, som kunden vil være glad for i mange år. Derfor skal det ofte ikke være for vildt, men til gengæld arbejder jeg meget med detaljen," siger Anne Franch og fortsætter:

"Små ting kan gøre en kæmpe forskel – en læderknap i ryggen, eller en møbelsnor i en speciel farve kan være lige dét der skal til for, at den gamle sofa liver op og giver stuen et løft."

Siden 2009 har Anne været selvstændig og har nu værksted, butik og holder kreative workshops lige ved siden af hjemmet på Frederiksborgvej i en værkstedsbygning, der er bygget af Annes mand Jacob.

Det er her på Frederiksborgvej 40A, der er åbent hus lørdag 15. november fra klokken 14.00-17.00, hvor både nye ansigter og gamle kunder er velkomne til en let forfriskning.
 

Publiceret 11 November 2014 07:00