Cheftræner Dennis Foss byder velkommen til Kim Christensen. Foto: AFK

Cheftræner Dennis Foss byder velkommen til Kim Christensen. Foto: AFK

Kim Christensen assistenttræner i AFK

Aftalen gælder fra 1. juli

Af
Af Michael Braunstein

Allerød FK har pr. 1. juli 2015 indgået aftale med tidligere udlandsprofessionelle, Kim Christensen, om at være assistenttræner for klubbens bedste mandskab. AFK vil som bekendt efter sommerferien igen spille i Danmarksserien.

På sin hjemmeside oplyser AFK, at Kim Christensen skal afløse den nuværende assistenttræner, Carsten Pedersen, som af arbejdsmæssige årsager ikke har mulighed for at fortsætte.

Kim Christensen kommer fra en lignende stilling hos HIK i 2. division, hvor han har været det sidste år, og før det var han cheftræner i Blovstrød IF.

'Vi føler, at vi med tilføjelsen af Kim Christensen til trænerteamet får et stort trænertalent med erfaring fra egen krop, som kan være med til at videreudvikle vores koncept og de mange gode unge spillere der er i klubben. Han har en solid erfaring som spiller på højeste niveau i både ind- og udland og evner at omsætte sin egen erfaring videre til spillerne. En erfaring han skal bringe videre til vores hold og klub generelt', skriver AFK-formand Flemming Bærentzen på hjemmesiden.

Trænerteamet vil efter sommerferien bestå af cheftræner Dennis Foss suppleret af Kim Christensen og Freddi Hofverberg som assistenttrænere. Målmandstræningen bliver fortsat styret af Martin Birkjær, mens John Ingerslev og Lasse Schmidt har ansvaret for klubbens unge talenter på U21 holdet.

Publiceret 01 July 2015 10:02