Så bliver der mulighed for at smide tøjet igen til nøgensvømning i Blovstrød Svømmehal. Foto: Danske Naturister

Så bliver der mulighed for at smide tøjet igen til nøgensvømning i Blovstrød Svømmehal. Foto: Danske Naturister

Så smider de tøjet igen i Blovstrød Svømmehal

Sigma Swim og Danske Naturister starter traditionen tro igen med nøgensvømning

Af
Steen Tue Bjerborg

Imens det bliver koldere, og de fleste tager mere og mere tøj på derude, bliver der traditionen tro igen mulighed for at smide alt sit tøj inde i Blovstrød Svømmehal.

Sigma Swim og Danske Naturister arrangerer igen nøgensvømning i svømmehallen - tre fredage hen over efteråret fra kl. 19.30 til 22. Første gang bliver fredag den 25. september, og det er en aktivitet, som arrangørerne ser frem til at stå for.

"Det er med stor glæde, at de to foreninger i fællesskab byder alle indenfor til tre aftener, hvor den særlige stemning, som efterhånden er blevet et særkende for Danske Naturister, får lov til at sprede sig i Blovstrød Svømmehal," lyder det i en pressemeddelelse fra Danske Naturister.

"Til nøgensvømning er der sat levende lys langs bassinkanten, der er behagelig musik i hallen, der bydes på kaffe, te og vand, og i det hele taget gøres der meget ud af at løfte stemningen blandt deltagerne. Det er karakteristisk for nøgensvømning-arrangementer, at der er en meget rolig og rar atmosfære."

Har mange fordele

Naturist-foreningen understreger, at nøgensvømning er for alle - tykke, tynde, unge, gamle, høje, lave, voksne, børn, enlige, par, familier, venner, kolleger. Og fordelene ved nøgensvømning er også mange.
"Man skal ikke pakke badetøj - kun et håndklæde, man kan som familie eller par klæde om sammen, alle kan mødes i den samme sauna og snakke sammen, og så er man fri for at spekulere på, om man er gået glip af sæsonens bedste badetøjs-mode," lyder det fra Sigma Swim og Danske Naturister, der slutter af med at undestrege, at de håber på fortsat stor opbakning til arrangementet.

Livreddere på plads

For at kunne garantere ordentligt for sikkerheden stiller Sigma Swim med to livreddere til nøgensvømningen i Blovstrød, og Danske Naturister stiller med en række medlemmer ved indgang, billetsalg, kaffe- og te-brygning.
Ud over fredag den 25. september bliver det nøgensvømmet i Blovstrød Svømmehal dette efterår fredag den 30. oktober og fredag den 27. november, og det er hver gang fra kl. 19.30 til 22.

null

Publiceret 09 September 2015 11:15

SENESTE TV