Se billeder og video:

Folkemængde slog ring om Lillerød Skole

Søndag eftermiddag troppede flere hundrede forældre og børn op for at slå ring om Lillerød Skole

Af
Tekst

foto og video: Mads Hussing

Der blev sunget, klappet og malet slagord på bannere, da flere hundrede forældre og børn mødte op ved Lillerød Skole søndag eftermiddag. De havde gået i protestoptog fra Øen til Lillerød Skole for at gøre opmærksom på deres sag.

I skolegården blev der hurtigt dannet en menneskering inde i skolegården, hvor der blev sunget en protestsang. Derefter var det tid til at male slagord på bannere, der efterfølgende bliver brugt til protester rundt om i byen.

"Vi ønsker at sende et stærkt symbolsk signal til de 14 politikere, der har truffet en meget hurtig beslutning om vores børns fremtid. Et signal om, at vi skal passe godt på det, vi har og ikke skalte og valte med børnenes tilværelse - og slet ikke, når det er så uigennemtænkt, som dette budgetforlig, der lukker en velfungerende skole. Det er lige til at få ondt i maven over som forældre at tænke på, at beslutninger med så vidtgående konsekvenser for mennesker og økonomi kan blive truffet på baggrund af en kort en proces på et til to døgn, siger Thomas Pedersen fra Lillerød Skoles Forældreforening og Venner.

null

Publiceret 28 September 2015 11:44