Politikerne fik en tidlig hilsen

Ved Økonomiudvalgsmødet tirsdag morgen var der mødt masser af forældre og børn op fra Lillerød Skole

Af
Tekst og foto: Mads Hussing

Forældre, elever og venner af Lillerød Skole sagde godmorgen til Allerøds Økonomiudvalg, da de mødte til møde tirsdag morgen på rådhuset.
Der blev viftet med bannere og sunget Lillerød Skole-sangen, inden borgmester Jørgen Johansen kom ud fra Rådhuset med flere rekvisitter, der tilhørte de fremmødte. De var blevet taget ned forskellige steder, da de var til fare for trafiksikkerheden.

Jørgen Johansen sagde et par ord til de fremmødte, der dog tydeligvis ikke var enige. Også resten af Økonomiudvalget var ude blandt de fremmødte for at diskutere budgetforliget.


"Det forlig, som skal behandles i dag, giver en skævridning af kommunens skoler. Derudover er økonomien på ingen måde sikret i denne model, da der vil komme flere besparelser på skoleområdet de kommende år," sagde Mette Skovgaard fra Lillerød Skoles forældreforening, der, sammen med en gruppe borgere, 'appellerer til byrådet om at samle sig om en langsigtet og økonomisk bæredygtig strukturændring, så der kan komme ro på for alle borgere i kommunen'.

"Byrådet må tage en time out. Og så vil vi gerne se en fremtidssikret løsning med nogle holdbare argumenter, som de fleste vil kunne se fornuften i," siger Mette Skovgaard, der mener, 'at det indgåede forlig angiveligt er blevet trukket frem som en joker i 11. time fra borgmesterens egen skuffe'.

null

Publiceret 30 September 2015 17:15