Privatskole søger skoleleder

Allerød Privatskole søger nu efter en skoleleder

Af
Af Mads Hussing

Hvis man går med skoleleder i maven, så er det nu, der skal søges. Allerød Privatskole søger en skoleleder, der kan præsenteres i midten af januar måned.

"Vi er nu kommet endnu et skridt videre med vores åbning af Allerød Privatskole til august 2016 - og har netop slået stillingen op som skoleleder. Samtidigt med at vi har slået stillingen op - så har vi også skrevet ud til de mange uopfordrede henvendelser vi har fået til skolelederstillingen, og ser rigtigt meget frem til ansættelsesprocessen," skriver Allerød Privatskole i en meddelelse til Allerød Nyt.

Skolelederen forventes af blive præsenteret i midten af januar, og herefter skal skolelederen til at ansætte sit hold af lærere, pædagoger og administrativt personale.

"Allerød Privatskole er en skole under udvikling med opstart i august 2016. Skolen er centralt placeret i et attraktivt, velfungerende og ressourcestærkt lokalsamfund med engagerede forældre. Skolen forventes indenfor en fem-årig periode at være fuldt udbygget med 480 elever på 0.-9. klassetrin med maksimalt 24 elever per klasse. Skolens størrelse og lave klassekvotienter giver gode vilkår for at skabe tryghed og nærvær for alle skolens parter; børn, forældre, medarbejdere, ledelse og bestyrelse," står der blandt andet i jobannoncen på jobzonen.dk, hvor der også står, at der er ansøgningsfrist 6. december, og der løbende vil blive holdt samtaler.

Sender invitation ud nu

Allerød Privatskole sender i de kommende dage en invitation ud til kommende 0. klasses elever om at komme til informationsaften.

Invitationen vil gå ud til elever, der er skrevet op på ventelisten til skolestart til august i 0. klasse, samt også udgå som en generel invitation til alle Allerøds familier.

På mødet vil status på skolen blive præsenteret sammen med planlagte aktiviteter og skitseprojekter for indretning af Bjarkesvej 5, samt for etablering af legeplads på udendørsarealerne, skriver initiativgruppen bag privatskolen i en mail til Allerød Nyt.

null

Publiceret 11 November 2015 14:14