"Så det er vitterligt 'en lille biks', men vel at mærke 'en lille biks', der helt klart opfylder et behov i lokalsamfundet," siger Henrik Ibenfeldt om advokatfirmaet på Frederiksborgvej.

"Jeg gør en dyd ud af at gøre et ordentligt stykke arbejde"

Henrik Ibenfeldt har overtaget advokatfirmaet på Frederiksborgvej

Af
Tekst og foto: Michael Braunstein

"Jeg gør en dyd ud af at gøre et ordentligt stykke arbejde og være fair, også økonomisk."

Sådan siger advokat Henrik Ibenfeldt, der har overtaget advokatfirmaet på Frederiksborgvej 54 efter Kim Schoop.

Henrik Ibenfeldt har arbejdet sammen med Kim Schoop i Allerød i 27 år, men nu er Kim Schoop gået på pension - som han hele tiden havde sagt, han ville gøre, med udgangen af det år, hvor han fyldte 70 år.

"Jeg har reelt haft mine egne kunder og sager i en årrække, men vi har naturligvis været ét firma og har sparret med hinanden. Det har været et virkelig godt samarbejde, og vores kemi har passet fantastisk til hinanden," siger Henrik Ibenfeldt og fortsætter:

"Jeg står nu på egne ben, og jeg må da indrømme, at det er sjovt at skulle stå på mål for det hele. Her det første halve år giver jeg den en skalle, hvor jeg klarer alle opgaverne selv - derefter vil jeg konkludere, om jeg har brug for at have en sekretær eller en ansat."

Henrik Ibenfeldt betegner advokatfirmaet på Frederiksborgvej som "en lille biks".

"Det er ikke spektakulære sager i Højesteret, det handler om. Byretten er den instans, jeg mest er aktiv i, og allermest beskæftiger jeg mig med juridisk rådgivning til såvel private som erhvervskunder."

"Det er blandt andet forhold som familieret, testamenter, skilsmisser, ægtepagter, kontrakter og stiftelse af selskaber, der er på dagsordenen."

"Så det er vitterligt 'en lille biks', men vel at mærke 'en lille biks', der helt klart opfylder et behov i lokalsamfundet."

"Jeg sammenligner mig selv lidt med en privatpraktiserende læge, der kan løse det meste, men hvor der er også er nogle, jeg må sende videre til andre med mere specialiseret viden. Jeg er god til rigtigt meget, men der er også sager, hvor jeg vælger at hjælpe mine kunder ved at kontakte 'de tungere drenge'," siger Henrik Ibenfeldt.

I fritiden har det i mange år handlet meget om fodbold for Henrik Ibenfeldt: Han spiller på AFK's veteranhold i dag, men har tidligere spillet cirka 250 1. divisionskampe for KB, B1903 og B 1901 - vel at mærke inden indførelsen af Superligaen. Det er også blevet til kampe på de bedste mandskaber i Birkerød og Allerød.

Publiceret 02 February 2016 08:00