Se billederne:

"Nøøøj mand - en flot skole"

Rigtigt mange mødte frem, da Allerød Privatskole holdt åbent hus på Ny Allerødgård

Af
Tekst og foto: Michael Braunstein

"Den er altså flot". "Hold da op en skole". "Nøøøj mand - en flot skole".

Positive udsagn var ikke svære at finde fra gæsterne, da Allerød Privatskole 7. februar holdt åbent hus på Ny Allerødgård, hvor privatskolen åbner i august 2016.

Rigtigt mange interesserede mødte op og så nærmere på bygningerne, gik med på rundvisningerne og studerede planen over, hvordan privatskolen vil omdanne den tidligere erhvervsbygning til klasselokaler og kontorer. Privatskolen selv anslår, at i omegnen af 1000 personer, store som små, var på besøg.

Ny Allerødgård er oprindeligt en firelænget gård, der blev omfattende og fornemt renoveret i 2003. De fire længer er eksempelvis bundet sammen et glastag, der skaber et helt særligt atrium.

Blandt de oplysninger, man fik ved arrangementet, var, at ansættelsen af den nye skoleleder var lige om hjørnet, og at der måske også kan tænkes en privat børnehave på stedet.

Dugfrisk var også Allerød Privatskoles takstblad. Her fremgår det, at 1. barn koster 1490 kr. pr. måned, 2. barn 1350 kr. om måneden og 3. barn 1050 kr. om måneden, mens 4. barn er gratis.

Madordningen ventes at koste 400 kr. om måneden, og SFO-ordningen 1500 kr. pr. måned for første barn, mens yderligere børn koster 750 kr. pr. måned.

Det koster 400 kr. at blive skrevet på venteliste, og der opkræves et familiedespositum ved indskrivning på skolen på 10.000 kr., ligesom der opereres med forudbetaling af skolepenge i form af tre måneders skolepenge.

I Allerød Privatskoles brochure om sig selv kan man blandt andet læse, at skolen starter med 0. til og med 8. klasse det første år, men forventes at blive tosporet inden for tre-fire år.

Privatskolen holder åbent hus igen søndag 21. februar mellem kl. 14.00-16.00, hvor man håber på deltagelse af den nye skoleleder.

Publiceret 08 February 2016 15:00