Borgmester og formand for Team Allerød - Jørgen Johansen - bød velkommen til Jussi og Allerød Nyts Mads Hussing.

Borgmester og formand for Team Allerød - Jørgen Johansen - bød velkommen til Jussi og Allerød Nyts Mads Hussing.

Veloplagt Jussi til Allerød-aften

Det var en veloplagt Jussi Adler-Olsen, der gik på scenen i Nordsjællands Konferencecenter

Jussi Adler-Olsen fik både talt om Allerød, bøgerne og filmene, da han mandag aften besøgte Nordsjællands Konferencecenter.

Team Allerød havde arrangeret aftenen, der bød på spørgsmål fra aftenens ordstyrer - Allerød Nyts redaktør Mads Hussing - samt fra de mange fremmødte i salen.

187 personer havde bestilt billet til denne aften, der bød på en fortælling om Jussis barndom og opvækst. Farens arbejde på sindssygehospitaler, og fortællingen om hvorfor politimanden i Afdeling Q-bøgerne hedder Carl Mørck.

Der blev talt meget om Allerød. Det er det sted, hvor Jussi har boet længst tid, og hvor Carl Mørck bor. Mens Jussi er flyttet til Valby, så bor Carl Mørck i byen - endnu. Det kommer an på hans kærlighedsliv, lod Jussi forstå.

"Pas nu på bymidten," sagde han til de fremmødte - og måske især Allerøds borgmester Jørgen Johansen, der sad på forreste række.

"Der må ikke komme flere tomme butikker. Der skal ikke være tomme facader, og hvis flere butikker lukker, så må der noget andet ind i lokalerne. Det kan være bordtennisklubben. Der skal bare være noget," sagde Jussi Adler-Olsen og modtog store klapsalver.

Jussi fortalte også, at Carl Mørck ikke er bitter over, at han ikke har fået opkaldt en vej efter sig i Allerød, som det ellers var på tale på et tidspunkt.

Spørgsmålene fra salen spændte fra alt mellem Carl Mørcks kærlighedsliv til Alfabethuset som film, og Jussi svarede veloplagt på dem allesammen. Aftenen sluttede med, at Jussi signerede folks medbragte bøger og stillede op til selfies.

Efter foredraget signerede Jussi folks medbragte bøger.

Efter foredraget signerede Jussi folks medbragte bøger.

Publiceret 09 November 2016 10:47

SENESTE TV