Karsten Längerich.

Karsten Längerich.

Venstre vil have ramper ved Brødeskovvej

"Med ramperne kan vi både føre trafikken uden om det centrale Lillerød og samtidig udvikle den nordlige del af Allerød kommune til både erhverv og bolig," siger Karsten Längerich

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

I forbindelse med at Hillerødmotorvejens forlængelse skal udvides fra tre til fire spor ønsker Venstres borgmesterkandidater i Hillerød kommune, Klaus Markussen, og i Allerød kommune, Karsten Längerich, at der etableres ramper ved Brødeskovvej mellem Allerød og Hillerød.

Med disse nye ramper kan man komme hurtigere fra bl.a. Nørre Herlev og Hammersholt til København, anfører de to borgmesterkandidater.

"Det er vigtigt, at vi tænker langsigtet og gennemfører den rigtige løsning fra start. For Venstre i Hillerød er det vigtigt, at udvidelsen af Hillerødmotorvejen både fremmer lokale virksomheders behov og ikke mindst at man som borger vil opleve, at det bliver hurtigere og lettere at køre til og fra København," siger Klaus Markussen.

I Allerød er forbindelse fra den nordlige del af kommunen til motorvejen besværlig, og alt både normal og tung trafik skal igennem tæt bebygget område på hhv. Banevang, Frederiksborgvej og Kollerødvej, påpeger de to Venstre-politikere.

"Med disse ramper kan vi både føre trafikken uden om det centrale Lillerød og samtidig udvikle den nordlige del af Allerød kommune til både erhverv og bolig. Der bør samtidig etableres en ny vej mellem Brødeskovvej og Kirkeltevej, således at det kun vil tage to-tre minutter at køre fra eksempelvis industrikvarteret og Fuglekvarteret til motorvejen," siger Karsten Längerich.

Klaus Markussen og Karsten Längerich vil tage forslaget videre til Venstres folketingsmedlemmer Hans Andersen og Claus Hjort Frederiksen, så det kommer til at indgå i projektet.

Der er i dag 7 km. mellem frakørslerne Allerød Nord og Hillerød Øst på Hillerødmotorvejen, og Brødeskovvej ligger nogenlunde midt i mellem de to frakørsler. Det er få steder, at der er så langt mellem frakørslerne på motorvejsnettet omkring København, anfører Klaus Markussen og Karsten Längerich.

Publiceret 19 December 2016 10:35