Aulaen var fyldt på Lynge skole til det inspirerende foredrag.

Aulaen var fyldt på Lynge skole til det inspirerende foredrag.

Succes med sundhedsforedrag på Lynge Skole

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Mere end 50 personer mødte frem 7. december på Lynge Skole til foredraget 'Få sund og gratis inspiration til julemåneden', som blev holdt af Anne Clough-Larsen fra Din Sundhedsvejleder.

Anne Clough-Larsen er uddannet kostvejleder, har selv tabt 37 kilo og brugte sin personlige erfaring til at inspirere de mange tilhørere med gode råd.

Aftenen startede med, at man kunne smage lækre og sunde alternativer til julens mange fristelser. Der var blandt andet søde kugler, gulerodskage og salte mandler, som alt sammen var lavet uden sukker, hvedemel og tilsætningsstoffer.

Anne Clough-Larsen holdt derefter et inspirerende foredrag, hvor hun gennemgik tre strategier til at komme godt igennem december måneds mange fristelser uden at give afkald på det hele. Foredraget var spækket med gode råd, tips og tricks, som blev samlet i en mini-guide, som deltagerne fik med hjem i en goodiebag.

Din Sundhedsvejleder og Anne Clough-Larsen kan følges på Facebook, hvor der findes sunde opskrifter og anden god inspiration til en sundere hverdag, ligesom man her kan læse mere om de sundhedshold, som Din Sundhedsvejleder starter i uge 2.

"Jeg vil gerne sige mange tak til de mange fremmødte. Det var en fornøjelse at få lov til at give inspirationen videre, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser på de sundere alternativer," siger Anne Clough-Larsen.

Publiceret 01 January 2017 09:00