Venstre vil ikke have ramper ved en forlænget Hillerødmotorvej ved Brødeskov. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Venstre vil ikke have ramper ved en forlænget Hillerødmotorvej ved Brødeskov. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Venstre:

Nej til motorvejsramper ved Brødeskovvej

Borgermøde i Brødeskov har "gjort indtryk," siger Venstre

Af
Jens Berg Thomsen

Et forslag fra Venstre om at få motorvejsramper på en kommende forlængelse af Hillerødmotorvejen ved Brødeskov er nu taget af bordet hos Venstre i Hillerød. Flere borgere kommenterede forslaget på både Allerød Nyts og Hillerød Postens hjemmesider.

"Lad mig sige det, så klart jeg kan. Venstre i Hillerød støtter ikke ramper på motorvejen ved Brødeskov, når det betyder, at trafikmængden i Brødeskovområdet stiger. Mere tydeligt kan jeg ikke sige det," lyder det fra Venstres politiske leder i Hillerød, Klaus Markussen.

Meldingen kommer efter et borgermøde, som partiet selv havde inviteret til, i Brødeskov. Her var meldingen fra de fremmødte borgere ikke til at tage fejl af ifølge formand for den lokale vælgerforening Jakob Truelsen.

“Ekstra afkørsel en god idé”

Forslaget om ramperne ved Brødeskovvej var et fælles forslag fra de to Venstre-borgmesterkandidater i henholdsvis Allerød og Hillerød. Allerøds kandidat, Karsten Längerich, siger oven på nyheden om, at Hillerød-Venstre har droppet ramperne:

"Klaus Markusen ved, hvad der er bedst for Hillerød. Jeg synes, det er en god ide at se på en ekstra afkørsel mellem Allerød og Hillerød. Men det kan være en god ide med en anden linjeføring end Brødeskovvej. Det vigtigste er, at både det sydlige Hillerød og det nordlige Allerød får en bedre forbindelse til den kommende motorvej," siger Karsten Längerich.

null

Publiceret 17 January 2017 14:36