Familie- og parterapeut Nadia Holmgren - holder foredrag på Lynge Skole 21. februar.

Familie- og parterapeut Nadia Holmgren - holder foredrag på Lynge Skole 21. februar.

Foredrag om kærlighedens psykologi

Få et kig ind i parforholds-forskningen

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Familie- og parterapeut Nadia Holmgren holder 21. februar kl. 19.30-21.00 et foredrag i aulaen på Lynge Skole med titlen: 'Kærlighedens psykologi - forskningsbaserede metoder til et stærkt parforhold.'

Nadia Holmgren skriver om foredraget:

'Få et kig ind i parforholds-forskningen og find ud af, hvad der skal til for at langtidssikre det gode parforhold – med plads til både tryghed og passion. Hør om resultaterne af mine egne studier i parforholdstrivsel og om nøglen til god par-kommunikation. Få inspiration til fem nye ting, du selv kan gøre for at styrke dit eget parforhold.'

Og Nadia Holmgren uddyber:

"Med udgangspunkt i forskningen tager jeg fat i, hvordan vi i parforholdet kommunikerer og hvordan vi ser hinanden. Jeg taler om, hvordan vi kan håndtere dilemmaet mellem på den ene side at søge tryghed og sikkerhed, mens vi på den anden side ikke vil undvære passion, mystik og begær."

"Jeg inviterer også publikum til at få et blik ind i mit 'parforholds-laboratorium' , så de kan se, hvordan man målbart og mærkbart hæver trivsels-temperaturen i parforholdet ved hjælp af ret simple - men effektive - strategier, der både appellerer til ham og hende."

"Jeg lover, at man går fra foredraget med mindst en håndfuld gode idéer til at styrke sit eget parforhold. Jeg anbefaler i øvrigt, at man om muligt tager sin partner med til foredraget – men det er ikke en forudsætning for at få et udbytte," siger Naida Holmgren.

Foredraget er gratis, men tilmelding er nødvendig. Man tilmelder sig via Facebook-siden 'Familieflow.dk' eller på e-mail: nadia@familieflow.dk.

Nadia Holmgren er kandidat i pædagogisk psykologi med speciale i familiepsykologi og parforholdstrivsel. Som familie- og parterapeut hjælper hun par med at få glæden og vitaliteten tilbage i parforholdet, ligesom hun hjælper forældre til at få mere overskud i hverdagen, håndtere udfordringer eller usikkerhed vedrørende opdragelse, børns mistrivsel med videre.

Nadia Holmgren holder til i Lynge, men arbejder reelt i hele Nordsjælland, idet hun primært arbejder med sine klienter i deres eget hjem.

Publiceret 21 January 2017 10:15