Anna Tang vandt Sjællandsmesterskabet

Tennispigen fra Allerød triumferede i rækken for U14 piger

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Anna Tang fra Allerød trådte efter nytår ind i rækken for U14-piger, og debuten for tennispigen i denne række kunne ikke gøres bedre: Anna Tang har netop sikret sig Sjællandsmesterskabet.

På grund af Anna Tangs flotte resultater som U12-spiller skulle hun konkurrere i den bedste række som nyslået U14-spiller. Anna Tang lagde flot ud og vandt de indledende kampe uden besvær, men i finalen meldte nerverne sig, da hun stod over for Danmarks tre bedste U14-spillere.

Anna Tang kom således bagud 1-5, men herfra fik hun sit fokus på plads, og spillet begyndte at køre. Stillingen blev vendt, og Allerød-spilleren gav herefter kun tre partier væk, inden hun lukkede kampen som Sjællandsmester.

Anna Tang sluttede også sin U12-periode af med stil: I december vandt hun Fair Play Cup, der er Sveriges største indendørsturnering i tennis, og hun fulgte sejren op med en meget velspillet turnering i KB, hvor hun uden at have afgivet et sæt i hele turneringen til sidst stod øverst på sejrsskamlen - efter at have besejret en dobbelt Danmarksmester i to sæt 6-3,6-4 i finalen.

Ud over titlen som Sjællandsmester kan Anna Tang glæde sig over at være udtaget til landsholdets bruttotrup. Hun har således deltaget i en landsholdssamling i Vallensbæk sideløbende med Sjællandsmesterskaberne.

Anna Tang fra Allerød - nykåret Sjællandsmester.

Anna Tang fra Allerød - nykåret Sjællandsmester.

Publiceret 26 January 2017 14:45

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV