Volleydamerne tabte 0-3 til topholdet

Som forventet var det et suverænt Lyngby-Gladsaxe-hold, der tog imod LUI søndag formiddag. Kampen endte 3-0 til hjemmeholdet

Af
Af Joachim Fabricius

Et hold af garvede elitespillere med en solid topplacering i damernes 2. division Øst var, hvad der ventede Lynge-damerne søndag formiddag i Engelsborghallen. LUI slog godt fra sig, men måtte også erkende at modstanderen i perioder bare var skarpere i flere af spillets facetter. Kampen endte 25-18, 25-11 og 25-19 til Lyngby-Gladsaxe.

Trods rangeringsforskellen blev det ikke nogen walkover for hjemmeholdet, der i en længere periode af første sæt halsede bagefter LUI. Ved 17-17 trådte Lyngby-Gladsaxe dog sømmet i bund, og gæsterne fik kun yderligere et enkelt point i første sæt som sluttede 25-18 til hjemmeholdet.

Derpå fulgte et sæt, hvor Lynge havde store problemer med hjemmeholdets serv, hvilket resulterede i at 2. sæt blev en kort affære som endte 25-11 til Lyngby-Gladsaxe.

I tredje sæt fik gæsterne bedre styr på returneringerne, og var igen foran i første del af sættet, men hjemmeholdet langsomt overtaget, og kunne ved stillingen 25-19 lukke kampen.

Holdleder Heidi Hesselberg var trods nederlaget tilfreds med kampen:

"Det er altid sjovt at spille mod en flok garvede elitespillere, som virkelig kan spille volleyball. Vi var dog ikke chanceløse, og kunne med lidt held måske have vundet det første sæt," lød det fra hende efter kampen.

Lynge-Uggeløse IF spiller igen søndag 19. februar klokken 14.00 på hjemmebane mod VLI.

Publiceret 06 February 2017 13:30

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV