Mogens Lykketoft på Allerød Rådhus

Den tidligere formand for FN’s generalforsamling taler om bæredygtighed

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Mogens Lykketoft - tidligere formand for FN's generalforsamling - taler 5. april på Allerød Rådhus. Emnet er: 'FN's 17 mål for bæredygtig udvikling og hvordan vi gør dem til vores egen hverdag'.

Baggrunden er, at Rådet for Bæredygtig Udvikling samler inspiration til en ny politik for en bæredygtig udvikling i Allerød.

Kommunen har i flere år deltaget i det forpligtende miljøsamarbejde for kommuner, Green Cities. Efter at dette samarbejde er ophørt, arbejder kommunen fortsat med flere frivillige miljømål. Men med lukningen af Green Cities-samarbejdet bortfaldt også den overordnede politik på området, påpeges det fra rådets side.

Derfor skal Allerød have en ny bæredygtigheds-politik, og Klima- og Miljøudvalget har bedt Rådet for Bæredygtig Udvikling om at bidrage med inspiration til den.

'Den opgave tager rådet imod med glæde, og vi indleder arbejdet med foredraget med Mogens Lykketoft 5. april,' lyder meldingen fra Rådet for Bæredygtig Udvikling, der fortsætter:

'Arbejdet stopper ikke her: Allerede til maj vil vi samle guldkorn sammen - både fra foredraget og fra alle borgere og foreninger. Derfor holder Rådet for Bæredygtig Udvikling også en workshop på Allerød Bibliotek 2. maj.'

Foredraget med Mogens Lykketoft finder sted i rådhusets Borgerportal fra kl. 17.00-18.30. Alle er velkomne, og gratis billet kan hentes på Allerød Biblioteks hjemmeside.

Arrangører er Rådet for Bæredygtig Udvikling i samarbejde med Allerød Bibliotek og Den Grønne Guide.

Publiceret 15 March 2017 14:47

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV