Lynge Messen:

En messe med masser af aktivitet

Der vil være noget for alle aldre at komme efter, når Lynge Messen løber af stablen

Af
Michael Braunstein

Når Lynge Messen løber af stablen 25. og 26. marts i Lyngehallen, bliver der noget at komme efter, glæde sig over og engagere sig i for alle aldre.

Der vil være omkring 50 stande i hallen på messen, der bliver en meget varieret oplevelse mellem udstilling, debatter, underholdning og idræts- og fritidsaktiviteter for børn.

Hal 1 vil være fyldt med udstillere i form af erhvervsdrivende, foreninger og institutioner. Her kan man opleve alt fra håndlavede smykker, sundhed, alternativ behandling, energirenovering og biler til havepleje, renovering af boligen og el-cykler - og meget, meget mere.

Man kan blandt meget andet også høre om restaureringen af kalkmalerier i Lynge Kirke og tale med eksempelvis Energistyrelsen, Den Grønne Guide, Dansk Naturfredningsforening og Spildopmagerne.

Løbende er der aktiviteter på messens scene - vekslende mellem underholdning og debatter om Lynge.

Blandt de underholdende indslag kan nævnes Lynge Børnekor - der åbner messen lørdag sammen med formanden for Lynge Erhvervsforening, Nils Henrik Christiansen - 'Årets Lynge Kage' skal kåres og Lynge Dans har danseshow.

Søndag kommer en lurblæser og åbner messen, og samme dag kl. 10.00 vil Lokalhistorisk Arkiv og Forening fortælle historien bag fundet af Brudevælte-lurene.

I Hal 2 vil alle børn have mulighed for at møde LUI, som under hele messen kører temaet 'Kom og leg med LUI'. Endvidere kan man stifte bekendtskab med Stutsborg Rideskole og deres ponyer, ligesom spejderne er på pletten med aktiviteter.

Både lørdag og søndag er der gratis entre til Lynge Messen, så det er endnu et argument for at møde frem til messen, der er åben begge dage fra kl. 10.00-16.00.

Stutsborg Rideskole vil også være på pletten ved Lynge Messen med tilbud om pony-rideture.

Stutsborg Rideskole vil også være på pletten ved Lynge Messen med tilbud om pony-rideture.

Publiceret 16 March 2017 14:30

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV