Tanker fra Danmark til udsendte soldater

Allerød Kommune starter kampagne sammen med Den Kongelige Livgarde

Af
Michael Braunstein

Allerød Kommune går sammen med Den Kongelige Livgarde i Høvelte og starter en kampagne, som har til formål at give udsendte soldater en lille hilsen hjemmefra.

“Jeg er glad for, at vi som garnisonsby dels viser det gode samarbejde, vi har med Livgarden og dels får mulighed for at anerkende det store arbejde, som vores udsendte soldater gør hver dag ude i verdens brændpunkter,” siger borgmester Jørgen Johansen og uddyber:

“En lille tanke hjemmefra kan være dét, der gør forskellen for en soldat på en særlig udfordret dag. Og det er hele formålet med kampagnen.”

I uge 13 har handlende mulighed for at putte varer eller små gaver, som de køber hos byens dagligvarebutikker, i en særskilt indkøbsvogn.

De små gaver bliver indsamlet i løbet af ugen og sendes derefter til de soldater, der lige nu er udsendt i Irak.

“Jeg håber, at mange har lyst til at bidrage til, at vi som kommune markerer og værdsætter soldaternes indsats,” siger oberst Mads Rahbek, som er chef for Den Kongelige Livgarde i Høvelte, og fortsætter:

“Jeg ved, at det betyder rigtig meget for vores soldater i felten, som er så langt fra vante omgivelser, at få en lille pause fra det hele og mærke, at der faktisk er nogle, som tænker på dem derhjemme.”

I pakkerne kommer der også hilsner fra Blovstrød Skole, som skriver breve og laver tegninger til soldaterne.

Der bliver skiltet særligt i de butikker, som er med i kampagnen 'Tanker fra Danmark'.

Publiceret 17 March 2017 14:30

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV