Fredagsbar i bymidten i Lillerød

Alle er velkomne til fredagsbar i Lillerøds bymidte

Af
Mads Hussing

Fredag 21. april er der fredagsbar hos Brillehuset på M.D. Madsensvej 4. Det er Allerød Kommune, Allerød Handelsforening og den nystiftede forening 'Ejerforening - Bymidten i Allerød', der inviterer til fredagsbar. Sidstnævnte forening er en sammenslutning af ejerne af bygningerne i bymidten i Lillerød.

Ved fredagsbaren byder aktørerne bag det spirende samarbejde om bymidten i Lillerød op til netværk og fælles ideudvikling med borgere, handlende, foreninger, kultur og fritidsinstitutioner.

Der vil være mulighed for at høre borgmester Jørgen Johansen fortælle om byrådets vision 'Fælles udvikling i Balance' i forhold til bymidten i Lillerød.

'Ejerforeningen - Bymidten i Allerød' og Handelsforeningen vil tale om, hvordan et styrket samarbejde mellem offentlige og private aktører kan sikre, at bymidten i Lillerød kan udvikle sig og forsat være en attraktiv, levende bymidte for alle borgere. “Vi er på vej med en række gode initiativer, som kan styrke vores handels- og byliv og gøre bymidten i Allerød til et endnu større aktiv for hele kommunen,” siger Lene Krogh, formand for Allerød Handelsforening.

Repræsentant for 'Ejerforeningen – Bymidten i Allerød' Jørgen Vieth bakker op:

“Målet med samarbejdet er blandt andet at udvikle byrum, der emmer af oplevelser og aktivitet. Vi håber, at mange vil møde op til fredagsbaren og tage del i dialogen om bymidten, og her er vi særligt interesserede i at få ideer med tilbage, som vi kan bygge videre på.”

Borgmester Jørgen Johansen ser også frem til arrangementet.

“Med et stigende befolkningstal og flere nye boligområder på vej er der udsigt til øget liv i vores kommune. Bymidten i Allerød er og skal i den sammenhæng forsat være et naturligt samlingspunkt og et aktiv for kommunen,” siger borgmesteren og forsætter: “Jeg glæder mig ved det fælles initiativ og ser særligt frem til at høre folks ideer.”

Arrangementet fredag 21. april begynder klokken 18.15 og forventes at slutte klokken 19.30.

Publiceret 17 April 2017 11:30

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV