Pop-up cykelværksted hos Niras

Cyklistforbundet besøger Allerød-virksomheden 20. april

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Det er flot, når virksomheder aktivt bakker op om et grønt transportvalg. Sådan lyder det fra Cyklistforbundet, der er inviteret ud til Niras i Allerød 20. april med et mobilt cykelværksted.

Her kan alle medarbejderne få cyklen gjort forårsklar, mens man tilmelder sig årets 'Vi Cykler til Arbejde'-kampagne.

“'Vi Cykler til Arbejde' handler ikke om at cykle længst eller hurtigst. Alle dage på cyklen tæller – uanset om man cykler kort eller langt, til bus eller tog eller blot den ene vej. Derfor vil vi gerne opfordre alle uanset, om man er debutant eller erfaren, til at cykle med,” siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

Han glæder sig over, at Cyklistforbundets mobile cykelværksted inklusiv cykelmekaniker kan besøge Niras i frokostpausen 20. april.

Her kan medarbejderne få et gratis eftersyn inklusiv smøring og justering – og en opfordring til at tilmelde sig kampagnen.

Konceptet i 'Vi Cykler til Arbejde' er enkelt: Man samler et hold på 4-16 kollegaer, tilmelder sig på kampagnens website www.vcta.dk, cykler på arbejde så mange dage som muligt i maj måned og registrerer alle cykeldage på nettet.

Jo flere dage der cykles, desto flere lodder får holdet til den store lodtrækning om rejsegavekort, cykler, miniferier og gavekort til en lang række butikker og gode oplevelser.

Sidste år cyklede over 65.000 cyklister i alt 10.927.383 km. i 'Vi Cykler til Arbejde'. De 39.583 cyklede i hovedstadsområdet.

'Vi Cykler til Arbejde's samlede præmiepulje er på 468.000 kroner. Alle præmier kan ses på www.vcta.dk.

Det koster 60 kr. pr. deltager at cykle med. Alle typer af cykler må anvendes - inklusiv el-cykler, mountainbikes og racercykler.

Cyklistforbundet står bag kampagnen i samarbejde med ITD - brancheorganisation for den danske vejtransport.

Publiceret 18 April 2017 14:45

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV