Vådt LUI-opgør endte 3-3

Pointdeling i lørdagens lokalopgør mod Slangerup & Omegn IF

Af
Af Joachim Fabricius

Der var behov for oprejsning efter premierekampen, hvor det ellers ubesejrede Lynge-mandskab led sit første nederlag denne sæson. Lørdagens kamp var mod lokalrivalerne fra Slangerup & Omegn IF, og det blev langt fra nogen walkover for hjemmeholdet.

To intense perioder afgjorde kampen, og som etter i serie 4 var 3-3 og et enkelt point langt fra tilfredsstillende for LUI.

Vinteren syntes næsten at være vendt tilbage, da Lynge lørdag ved middagstid bød Slangerup velkommen i en blanding af regn og blæst pakket ind i beskedne fem graders varme. Kummerligt fodboldvejr ville mange mene, og det var til tilskuernes klaprende tænder og små, varmegenererende hop, at dommeren fløjtede kampen i gang.

Lynge lagde fra land med fin dominans i første del af halvlegen, men kom noget tilfældigt bagud efter 20 minutter, hvor en fejlclearing havnede for fødderne af en gæst, hvis afslutning blev rettet af, før den gled i mål til 1-0.

Udligningen faldt bare to minutter efter i den anden ende, hvor Lynges Jakob Jonsson på et hjørnespark steg til vejrs og headede bolden forbi keeperen til 1-1.

Glæden ved udligningen holdt kun kort. Bare et minut senere blev Slangerup tildelt et frispark, som blev sendt ind over feltet og kvitteret med et hovedstød til 1-2.

Herefter fulgte en lang og forholdsvis chancefattig periode. Til tider gik der for meget sparkebold i den, og en egentligt rytme og tendens var svær at se.

Intensiteten steg med bare fem minutter tilbage af kampen, hvor der igen kom gang i målscoren. Først indtraf udligningen til 2-2 fra LUI's Christoffer Viktor, hvorpå der tre minutter senere fulgte et straffespark til Slangerup. Gæsterne bragte dermed stillingen på 3-2, hvor kampen med et ordinært minut tilbage synes at være afgjort.

Dagens mand i skysovs blev Lynges Mark Berthelsen, som formåede at udligne i overtiden til 3-3.

Til trods for det ene point var træner Martin Jespersen langt fra tilfreds med resultatet:

“Vi er langt hen ad vejen for selvfede i vores spil og tror, at det bare kommer til os af sig selv. Vi glemmer alt om aftaler, så snart vi går på banen,” sagde træneren.

Lynge bliver nu overhalet af Frederiksværk i serie 4 og indtager dermed en 2. plads.

LUI spiller igen søndag 23. april på udebane mod Allerød FK kl. 11.00.

Publiceret 18 April 2017 11:02

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV