Da Jørgen Johansen blev tjener for en aften

Borgmesteren serverede mad på borgmesterkontoret til Lene Krogh med gæster

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Det var en helt speciel middag med helt specielle rammer og en helt speciel tjener, der 18. april fandt sted på Allerød Rådhus: Middagen var vundet i en auktion til fordel for Danmarks Indsamling, der var dækket op i borgmesterkontoret, og tjeneren var borgmester Jørgen Johansen - i kjole og hvidt og iført hvide handsker.

Det var Brillehuset i bymidten i Lillerød, der tidligere i år vandt auktionen og præmien, der foruden den ganske særlige middag omfattede en teatertur til Mungo Park og forestillingen 'Hamlet'.

Indehaver af Brillehuset, Lene Krogh - der også er formand for Allerød Handelsforening - sikrede sig sejren i auktionen ved at byde 2600 kr.

“Og det gør jeg gerne i den gode sags tjeneste,” siger Lene Krogh, der tirsdag havde inviteret sin medarbejder og hendes mand, Pia Athones Larsen og Søren Nielsen, med til begivenheden.

Gæsterne fik først en guidet tur på rådhuset - med Jørgen Johansen som guide - og derpå et glas Asti.
Middagen blev tilberedt i rådhusets eget køkken af Glad Mad. Den bestod af rejer i grønt efterfulgt af kalvemørbrad med ristede kartofler med indiske krydderier og kokosmælk, ledsaget af bønnesalat med soltørrede tomater og pinjekerner. Til dessert var der brownie med vanilieis og frugt.

Borgmesteren serverede alle retterne, men kunne samtidig glæde sig over, at han kunne spise med: Lene Krogh havde inviteret ham til at være hendes bordherre og sætte sig på den fjerde stol ved bordet.

Se video på Allerød Nyts Facebook-side
www.facebook.com/allerodnyt

Så er der dækket op i borgmesterkontoret - og Jørgen Johansen er klar til at servere maden fra Glad Mad.

Så er der dækket op i borgmesterkontoret - og Jørgen Johansen er klar til at servere maden fra Glad Mad.

Publiceret 19 April 2017 10:10

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV