14 butikker er gået sammen om et brag af et modeshow

Modeshowet finder sted lørdag 29. april på Allerød Torv, og arrangør er Allerød Handelsforening

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Der er lagt op til et sandt brag af et modeshow, når Allerød Handelsforening sætter alle sejl til lørdag 29. april på Allerød Torv.

Her er 14 butikker gået sammen om at vise forårets og sommerens modenyheder i et professionelt og flot show mellem kl. 12.00-13.00.

De medvirkende butikker er:

Brillehuset, Profil Optik, Karin Hermansen, Krukkerne, Via Roma, Lene & Co., Tamarind, Tøjeksperten, Valentin, Karina Ravn, HL Mode, InterSport, Pauli Cykler og Mr. Allerød.

Konferencier vil være byrådsmedlem for Nye Borgerlige, Jesper Hammer, mens Søren Bærentzen er DJ.

Allerød Handelsforening har allieret sig med det professionelle bureau Media Boost i forbindelse med modeshowet, hvor de fleste af modellerne kommer fra Love-to-Dance.

Der vil blive rullet en T-formet rød løber ud på Allerød Torv, som publikum kan stille sig ved.

Det er Allerød Handelsforenings aktivitetsudvalg, der står bag initiativet, og her er indehaver af Mr. Allerød, Louis Sass-Petersen, primus motor i arrangementet.

“I aktivitetsudvalget har vi en vision om, at der skal være en aktivitet hver måned, og her i foråret synes vi, at et modeshow er en oplagt idé. Et arrangement, der vel at mærke skal være professionelt og et brag af et show,” siger Louis Sass-Petersen og fortsætter:

“Vi håber, at vejret bliver godt, og at rigtigt mange vil kigge forbi, når modeshowet ruller over den røde løber. Tanken er, at showet kan blive tilbagevendende og næste gang finde sted til efteråret.”

Publiceret 20 April 2017 14:57

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV