Blovstrød tabte hjemme-opgør mod Frederiksværk

Lørdagens solbeskinnede hjemmekamp endte 6-1 til gæsterne fra Frederiksværk FK

Af
Af Joachim Fabricius

Gæsterne fra Frederiksværk var både bedre med bolden og mere effektive i eksekveringerne, da Blovstrød lørdag var værter for endnu et forårsopgør som endte 6-1 til Frederiksværk.

Det lakker så småt mod enden for Blovstrød IF, som har haft en decideret svær sæson i Serie 2. Mundfuldene har været mange og store at sluge, og med fire kampe tilbage tyder alt på, at nedrykning desværre bliver en realitet.

Weekendens hjemmekamp mod Frederiksværk var ingen undtagelse. Blovstrød holdt fornuftigt stand i kampens første del, men som tiden skred frem, blev spillet og angrebene i stigende grad ensrettet mod hjemmeholdets mål.

Derfor var det ikke ufortjent at gæsterne i det 29. minut kunne bringe sig i front 1-0 på straffespark. Føringen blev i det efterfølgende kvarter udbygget til 4-0, før holdene kunne gå til pause.

I anden halvleg var der marginalt flere lyspunkter for hjemmeholdet. Blandt andet leverede Blovstrøds Marc Ljungmann en kanon scoring placeret i målhjørnet på en afslutning fra mellemdistancen.

Umuligt var det dog at holde gæsterne fra mål og chancer, og med yderligere to scoringer i anden halvleg cementerede Frederiksværk sejren på 6-1.

Blovstrød IF spiller igen lørdag 20. maj klokken 12.00 på udebane mod Virum-Sorgenfri BK.

Publiceret 15 May 2017 13:30

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV