AFK gentog succesen i Helsinge:

6-0 til gæsterne

Akkurat som da Allerød mødte Helsinge tilbage i efteråret, endte lørdagens udebanekamp 6-0 til AFK

Af
Af Joachim Fabricius

Der var behov for en sejr efter sidste weekends nederlag til lokalrivalerne fra Birkerød, for fortsat at være med i toppen i Sjællandsserien. Heldigvis var der mål i Allerød-støvlerne, da holdet lørdag slog Helsinge 6-0 på Helsinge Stadion.

Til at begynde med var det ellers hjemmeholdet der pressede på, og i den første halve time var det mest af alt lugten af revanche, der gjorde sig gældende.

AFK fik dog spillet sig ud af presset, og de større chancer begyndte at melde sig på banen efter en halv times tid.

Først i det 42. minut kom der hul på bylden: Et frispark til gæsterne endte i fødderne på Oliver Kirkegaard, der via stolpen kunne prikke bolden i nettet til 1-0.

Få minutter senere var den gal igen. Denne gang kunne Victor Rasmussen finde Dino Karjasevic, som kunne udbygge til pausestillingen 2-0.

Gæsterne kom i anden halvleg langt bedre fra start, og formåede at holde ved takterne fra minutterne op til pausen. En dynamisk indsats fra hele holdet kastede en række chancer af sig: Målscore til 3-0 var Anders Østergaard i det 64. minut, efterfulgt af to scoringer fra Dino Karjasevic i det hhv. 67. og 74. minut, og slutteligt kunne Sebastian Pitzner-Schmidt lukke ballet i det 83. minut med scoringen til 6-0.

Dermed endte lørdagens kamp akkurat som i efteråret, hvor Allerød ligeledes besejrede Helsinge med cifrene 6-0. Derfor var det svært for træner Dennis Foss, at sige noget negativt om dagens kamp:

“Det er vigtigt, at vi rejser os efter sidste uges nederlag. Nu gælder det de kommende vigtige kampe mod de øvrige tophold. Hvis vi kan holde skruen i vandet, har vi vinderchancer i alle kampene,” lød det fra træneren.

Allerød FK spiller igen lørdag 20. maj klokken 13.00 på hjemmebane mod BSF.

Publiceret 15 May 2017 13:45

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV