Kom og prøv:

Street basket og street floorball

ALBA Allerød Basket og Allerød Floorball er gået sammen om et arrangement på Gadeidrættens Dag 20. maj

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Man kan forsøge sig med både street basket og street floorball, når ALBA Allerød Basket (ALBA) og Allerød Floorball (AF) på Gadeidrættens Dag 20. maj laver et fælles arrangement på p-pladsen ved Engholmskolen.

De to foreninger har primært fokus på børn og unge, og derfor passer det perfekt ind i foreningernes profiler at lave et årligt tilbagevendende street arrangement, påpeger ALBA Allerød Basket og Allerød Floorball i en pressemeddelelse.

De foreninger opregner følgende fordele:

'Det er generelt sværere at tiltrække og fastholde unge teenagere i foreningerne, og et street arrangement kan være startskuddet til, at vores foreninger fremadrettet har mere street træning i løbet af året. Kommunen råder over flere udendørs multibaner, som både ALBA og AF vil kunne inddrage i træningen i perioden april-september. Dette arrangement kan være med til at kickstarte det nye tiltag.'

'Et street arrangement vil foregå udenfor og i det hele taget være en helt anden kontekst end vores medlemmer er vant til. Det vil være et forfriskende pust til børn, unge og forældre, idet alle kan deltage samtidig, og der vil være fokus på det sociale og sjove ved at være aktive sammen udenfor.'

'Ved at flytte arrangementet ud på den store p-plads vil der være plads til mange flere end i hallen, og dermed kan alle vores medlemmer og gæster være sammen på én gang. Det vil skabe en helt fantastisk stemning,' anfører foreningerne.

Læs også: Nyt ALBA-hold væltet af interesse

Traditionelt har gadeidræt primært været noget for teenagere med kasketter og hættetrøjer, men det vil ALBA og AF gerne gøre op med.

'Vi mener, at gadeidræt også er attraktivt for børn og forældre, og derfor vil vi lave et arrangement, som er åbent for alle aldersgrupper. Det vil på dagen være muligt at deltage i en mini-, junior-, teenager- eller voksenrække. Turneringsformen vil være 3-mod-3 kampe af kort varighed, ligesom man vil kunne deltage i straffekonkurrence,' oplyser de to foreninger.

Arrangementet finder sted fra kl. 10.00-12.00.

Det er trejde år i træk, gadeidrætten fejres med Gadeidrættens Dag, og der er aktiviteter 30 steder i landet.

ALBA og AF mener, at gadeidræt også er attraktivt for børn og forældre, og derfor vil man lave et arrangement, som er åbent for alle aldersgrupper.

ALBA og AF mener, at gadeidræt også er attraktivt for børn og forældre, og derfor vil man lave et arrangement, som er åbent for alle aldersgrupper.

Publiceret 15 May 2017 16:15

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV