Borgmester efter skyderi:

”Det her er helt uacceptabelt!”

Gårsdagens skyderi i Uglevang får nu kommune og politi på gaden til en tryghedsvandring sammen med beboere i området

"Episoden i går er uden tvivl en opgave for politiet, og jeg er overbevist om, at de gør alt for at sikre ro og orden." Det siger borgmester Jørgen Johansen efter onsdagens skyderi i Uglevang.

"Men som borgmester vil jeg også gøre mit for at vise, at Allerød er en tryg kommune at bo og færdes i – og det skal den fortsætte med at være. Derfor har jeg bedt politiet om at gå med på en tryghedsvandring, og jeg vil opfordre alle beboere i området og andre borgere i kommunen til at gå med, så vi sammen markerer, at det her er helt uacceptabelt," fortæller Jørgen Johansen.

"Vi er glade for, at vi har et tæt og godt samarbejde med Allerød Kommune – heriblandt også deres gadeteam. Her i politiet ser vi frem til tryghedsvandringen i morgen, for det er selvfølgelig vigtigt, at vi er synlige efter hændelser som denne," siger politidirektør Jens-Christian Bülow fra Nordsjællands Politi.

Lige netop kommunens gadeteam og SSP var blandt de første, der fik besked om episoden, da en beboer, som var vidne til skudepisoden, kontaktede dem.

"Vi skal alle tage ansvar for det gode og stærke fællesskab, vi har her i kommunen. Det synes jeg, at den kontakt, som kommunens gadeteam har med borgerne udtrykker på bedste vis. Gadeteamet var der på pletten, så systemet virker, og det er jo godt at vide – ikke mindst for beboerne selv," siger Jørgen Johansen.

Der er arrangeret tryghedsvandring i Ørne-/Uglevang fredag klokken 17.00 med start ved parkeringspladsen ved Lillevang Skole, afdeling Skovvang. Alle borgere er velkomne, fortæller kommunen i en pressemeddelelse.

null

Publiceret 18 May 2017 15:42

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV