Hammer:

Presset serviceramme er valgflæsk

Det er en klar Jesper Hammer, NB, der mener, at den pressede serviceramme er konstrueret til lejligheden

Af
Mads Hussing

“I de otte år jeg har været med i politik, der har der altid været overskud på servicerammen. Det er meget pudsigt, at servicerammen lige nu er presset.” Sådan siger viceborgmester Jesper Hammer fra Nye Borgerlige.

Efter en debat om sidste års overskud på servicerammen, så mener Jesper Hammer, at en historie om en presset serviceramme passer borgmesteren godt lige nu.

“Det er ren valgflæsk. Jeg tror ikke en meter på det. Det er helt klart konstrueret til lejligheden,” siger Jesper Hammer, der undrer sig over, at man midlertidigt stopper renoveringen af taget på Lyngehallerne.

Fik du læst: Servicerammen presser: Renovering af Lyngehallens tag sat i bero

“Det er en forkert prioritering. Budgetforligspartierne bruger penge på varmtvandsbassin og andet, og så vælger man at stoppe renoveringen af Lyngehallerne,” siger Jesper Hammer, der mener, at der skal bruges flere penge på renoveringer.

“Der er ikke brugt mange penge på renovering de seneste mange år - de konservative har brugt pengene på andre tåbeligheder. Nu vælger vi med vilje ikke at renovere noget - det lyder endnu mere tåbeligt,” siger en meget bramfri Jesper Hammer, der ikke mener, at vi skal være så bange for at overskride servicerammen.

“Der er kun straf, hvis alle kommuner samlet overskrider servicerammen. Og kommunerne har altid brugt én-to-tre milliarder mindre end forventet,” siger Jesper Hammer, der mener, at budgetforligspartierne burde sætte sig sammen.

“De burde kigge hinanden dybt i øjnene, og måske skulle de stoppe med byggeriet af varmtvandsbassinet og tennishallen,” siger Jesper Hammer, der også mener, at renoveringen af Lyngehallernes tag er anlæg og ikke service.

“Lyngehallernes tag er ikke service, men anlæg. Det er mange på dygtighed eller fantasi, at man ikke får det lavet nu, og forklaringen er konstrueret til lejligheden - ganske enkelt,” siger Jesper Hammer.

Publiceret 19 May 2017 14:30

Allerød Nyt nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Allerød Nyt
SENESTE TV